Mina dagar

ANTIBES…

Vilken liten pärla den är; Antibes! Vi landade in via Nice igår strax före lunch, fick vår lilla studio som vi hyrt och begav oss ut för att utforska omgivningarna. Vi bor i Old Town och det är så himla vackert här; små gränder och massor av små butiker, caféer och restauranger… Det finns två små stränder här… inte som Tofta Strand precis men de funkar. Vädret är super och det är varmt och skönt i vattnet. Jag badar heeeela tiden 😀.
Hamnen med alla lyxiga båtar är helt galen…

Här bor vi. Lugnt läge men ändå med allt utanför dörren…

Här sitter vi och dricker Rosé om kvällarna innan vi går ut och äter middag med utsikt över takåsarna. Havet ligger precis där bakom.

Hit tänkte vi gå om det skulle bli dåligt väder men det är så fint väder så det blir sol och bad stället.
Idag har vi varit i Juan Les Pins och det var inte helt okomplicerat för oss att ta oss dit och hem ha ha, men det är en annan historia, den tar vi en annan dag.
Nu ska vi ut och äta en sen middag och i morgon åker vi till Nice. På kvällen har vi bokat bord på en av restaurangerna här i Antibes som verkar vara en av de bättre. Vi ha ju rest hit för att fira våra 10 år tillsammans och det ska vi göra i morgon. 10 år med den bästa av män 💖. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *