Mina dagar

ÄNTLIGEN ALTANHÄNG IGEN…

Så kom då sommaren tillbaka och vi kan vi få hänga på altanen igen. Hade önskat att vi kunde ha hunnit ner till stranden för lite strandliv idag men det blev lite för tight eftersom vi hade byte av hyresgäster och var tvungna att ta en tur in till Visby. Men ett häng på altanen är ju inte så illa det heller.
Att inreda en altan som tillhör ett hus som är rödmålat är svårt tycker jag. Det är inte så mycket som funkar om man inte väljer vita utemöbler och det var vi inte så sugna på. I stället fick det bli orientaliskt tema och det har vi kört på nu i några år. Här sitter vi så ofta vi kan med alla lyktor tända och i går var vi en sväng till den lilla inredningsbutiken Todej som ligger i Västergarn några km från där vi bor och fyllde på samlingen med ytterligare en orientalisk lykta. Den passar ju in fint där mellan trappan och bänken. 

Här snurrar det annars på i sann semesteranda. I går kväll sladdade våra fina vänner M&M förbi på ett glas vin på kvällskvisten och i kväll har vi haft sällskap vid grillen av Vendela, Joakim och Lill-Hasse. Småtjejerna har också landat in i kväll så nu är det full fart i här i stugan igen.
Hoppas att ni har haft en fin söndag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *