SOMMAR PÅ LOFTET…

Här uppe på loftet vaknar vi till fågelkvitter varje morgon och det är den bästa starten på morgonen man kan få tycker jag. Tyvärr så har det flyttat hit några mindre trevliga typer den senaste tiden som säger kraaa… kraaa i stället. Tre kråkor tycker tydligen att det känns alldeles perfekt att starta upp sina morgnar i trädet precis utanför vårt sovrumsfönster. Morr!!! En morgon kom också en hackspett på besök och då höll jag på att bryta ihop. Man får ta det onda med det goda här ute på landet…
Vasen vi köpte av Conny i går har nu fått sin plats i sovrumsfönstret. Väggen är målad i en svag blå ton så den passade alldeles perfekt där bredvid fåglarna som också har stänk av blått i sig. Jakten på de perfekta sängborden fortsätter dock så det får nog bli några loppisbesök till framöver.
Nu skall vi äta lite lunch här innan vi tar en tur till Klintehamn för att fylla på matförrådet. Det sägs att solen skall titta fram även här på Gotland mot kvällen så kanske är det är dags att plocka fram grillen igen.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
UTFLYKTERNA DUGGAR TÄTT NU…