ÄNTLIGEN FICK VI SES IGEN…

Hej allesammans!

Äntligen fick jag träffa min fina vackra vän Helena igen. Helena och jag har lärt känna varandra genom våra bloggar och vi försöker få till att ses när vi befinner oss i krokarna av varandra. Vi har inte setts sen förra hösten innan den andra vågen i pandemin drog igång så nu var det på tiden. Jag har saknat henne men nu är hon och hennes P här på Gotland och då måste vi ses såklart. Vi började med att träffas idag alla fyra på Toftagården som ligger ett stenkast från där vi bor. Vi jobbar ju så det var lättast för oss att ta oss dit över en lunch till att börja med.

HÄR hittar du Helenas blogg.

På Toftagården serveras det i huvudsak smörrebröd så vi beställde in ett helt gäng med olika rätter. Alltid lika gott och mätta som bara den blev vi.

De är så himla fina ihop de här två!

Det blev en kortis vad gäller dejt idag men i morgonkväll ses vi igen för då åker vi in till Visby och möter upp Helena och hennes P igen för att äta middag ihop. Då kan vi få surra om resten som vi inte hann att avhandla under dagens lunch.

Här i Tofta är det lite höstligt nu så sommaren är definitivt förbi. Temperaturerna orkar inte riktigt upp till 20°, sensommaren är här och jag är inte riktigt fine med det. Nu har vi lyckligtvis flera roliga saker inplanerade under hösten och även på andra sidan årsskiftet vilket ändå känns bra att ha att se fram emot nu när vi går mot mörkare tider. Jag tycker väldigt mycket om hösten och älskar att kura framför en brasa med en kopp te eller känna doften av brinnande lövhögar när man är ute och promenerar, och det kan jag faktiskt längta efter, men det är den här övergången som blir så kännbar i augusti som jag har lite svårt för. När jag väl är över den puckeln och kommer in i september så är det inga problem. Jag kan konstatera att augusti och februari är de två månader som jag tycker minst om.

Nu är det dags att laga middag här hemma. Ikväll blir det lax i någon form.

Ha en fin kväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Helenas enkla vardag
  augusti 16, 2021

  Så mysigt att ses, även om det blev en kortis, men i morgon tar vi igen det. Här blir det tapas istället för lax😉🥰

  • tiname@live.se
   augusti 18, 2021

   Ja vi tog igen det och det var en så mysig kväll! Kramar till er! //Tina

 • Mamma C
  augusti 16, 2021

  Inte klokt vad snabbt det vände vädret och att hösten redan bankar på.
  Så trevlig lunch ni fick.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 18, 2021

   Ja det gick undan i år… Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  augusti 17, 2021

  Hälsa Helena <3, vägrar höst redan måste få lite mer sommar kramis

  • tiname@live.se
   augusti 18, 2021

   Hälsningen är framförd 🙂 Eller hur, den tog slut så abrupt. Kram //Tina

Previous
TRÄNINGSDAG OCH ETT HUVUD SOM INTE RIKTIGT VILL VARA MED…