TRÄNINGSDAG OCH ETT HUVUD SOM INTE RIKTIGT VILL VARA MED…

Halloj!

Det blev en fin dag trots en blåst som gjort att flera turer med gotlandsfärjan blev inställda idag. Det händer inte så ofta. Som tur är så reser Philippa och Lilly hem i kväll och nu har vinden börjat mojna. De har haft det så mysigt uppe hos oss i Stockholm och hunnit med massor under sina två dagar i storstan. De har umgåtts med sina bonussyskon, shoppat och ätit ute på olika typer av restauranger. Någonting säger mig att det här inte är sista gången de kommer att vara där när vi är här nere på Gotland haha.

Efter frukosten idag kände jag att jag fick migränkänning. Inte sådär som det brukar vara med synfältsbortfall innan själva huvudvärken kommer utan mer en svag huvudvärk med lite illamående. Jag har då två val… att ta tabletter och lägga mig och sova ett par timmar eller att vara fysiskt aktiv. Jag valde det senare så sagt och gjort; vi tog en rejäl powerwalk längs med havet och jag körde sen ett styrkepass när jag kom hem. Tanken var att vi skulle ta en lång cykeltur på Tofta skjutfält idag med efterföljande lunch på Tofta Beach Club men vinden satte tyvärr stopp för det.

Der ser ut som att jag inte har en tillstymmelse till midja på den här bilden men jag vill åtminstone tro att den finns där. Jag bjuder på den och skyller på att det är blåsten som fyller ut tröjan haha. Om inte annat så får den här bilden sporra mig att fortsätta att hålla igång. Även om jag har tränat mer den här sommaren än vad jag brukar göra så märker jag ju att kilona smyger sig på lättare nuförtiden.

Jag har ju varit spinkig i hela mitt liv och aldrig behövt tänka på vad jag äter eller behövt träna men över en natt några år efter 40 så small det till och helt plötsligt var de där… extrakilona. Jag brukar skylla på Per för det var när jag träffade honom som de började smyga sig på. Vi har levt alldeles för gott med andra ord…

Efter träningen kände jag mig pigg igen men tyvärr låg den där migränen och lurade under ytan för symtomen kom tillbaka så det var bara att hoppa isäng och nu har jag sovit en timme. Jag känner mig lite mosig och konstig i huvudet precis som jag brukar men jag hoppas att det värsta är väck. Jag funderar på om det är väderomslaget med ett helt annat luftryck ute som spökar eller om det är hormonerna som far runt i kroppen och knoppen. Det lär jag aldrig få veta…

Nu väntar en ny vecka och i början av den ska vi äntligen få umgås med fina vänner igen som är här på semester. Vi jobbar, men över en lunch och middag ska vi i alla få till att ses.

Nu så är det dags att laga middag på muurikkan. Det står visst kycklingwok på menyn ikväll.

Ha en fin avrundning på helgen så hörs vi snart igen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  augusti 15, 2021

  Jag tycker huvudsaken att man rör på sig och känner själv att det är okej.
  Sedan kan jag hålla med dig att när man passerat ett visst streck i åldern är det svårare att bli av med tråkiga kilon.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   augusti 18, 2021

   Bra tänk! Eller hur. Det hände över en natt liksom… Kram //Tina

Previous
PLOMMONTRÄDET HAR GÅTT BANANAS…