ÄNTLIGEN FICK VI SES…

Posted on

Hej på er alla ni som tittar in!

Det blev visst en liten bloggpaus för det har sannerligen varit fullt upp minst sagt. Vi firade ju min födelsedag i fredags och igår hade vi Philippas studentmottagning. Jag återkommer med bilder från dessa båda firanden för idag handlar bloggen om när jag mötte upp Diana och hennes trevliga kompis Malin på Surflogiet för ett par dagar sedan. Och ni som följer mig på Instagram har ju redan sett att vi träffades för ett par dagar sedan.

Diana och jag har aldrig träffats live tidigare men vi följer varandras bloggar och instagramkonton och där har vi sett att vi båda gillar samma saker. Hade det inte varit för pandemin så hade vi med all säkerhet setts i Stockholm för längesen men äntligen fick vi ses här på Gotland.

Diana och Malin bodde nämligen över här på Surflogiet i ett av de häftiga tälten som ligger precis ovanför havet här i Tofta.

Tälten är så snyggt inredda med Hästens sängar och en massa andra snygga detaljer. Ni fattar grejen va, att vakna upp här, dra undan tältduken och äta Surflogiets frukostlåda med havet som närmsta granne.

Men nu var det ju här vi sågs…

… i baren. Det var lite mörka moln när jag kom men det blev snart mer och mer blått. Det var dock varmt som tusan… De där två timmarna som vi möttes upp, de bara försvann iväg i ett nafs.

Tänk vad mycket roligt den här bloggen har fört med sig. Jag har fått träffa massor av roliga, trevliga och snälla människor som jag aldrig skulle ha sprungit på annars. Jag är så väldans glad för att jag tog det där steget för nästan 10 år sedan då jag med min Johannes hjälp startade upp. Jag har inte ångrat det en endaste sekund. Det är också ytterst sällan som jag får bloggtorka och jag har bestämt mig för att jag aldrig ska lägga ut inlägg om jag egentligen inte orkar eller känner för det. Lyckligtvis så händer det så sällan för jag tycker det är vansinnigt kul att styra runt här inne på bloggen. Blir den en dag som jag inte bloggar så handlar det nästan alltid om tidsbrist och inget annat.

Det blev visst en liten utsvävning här… vart var vi… jo, timmarna med Diana och Malin bara flög iväg och det var dags för mig att hasta vidare och fira min födelsedag. Så vi sa hej då och bestämde direkt att vi måste ses igen när vi kommer tillbaka till Stockholm efter sommaren.

HÄR hittar ni Dianas blogg. Här kommer ni bland annat att få massor av tips på resmål, boenden och restauranger både i Sverige och utomlands. Härlig tjej helt enkelt!

Idag har vi varit på stranden hela dagen och pustat ut efter helgens firande. Nu planar vi ut här hemma för i morgon varvar vi upp igen. Då är vi hembjudna till fina vänner.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 Comments
 • Mamma C
  juli 26, 2021

  Så skoj att träffa en bloggvän.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 26, 2021

   Ja verkligen roligt! Kram //Tina

 • dianasdrömmar
  juli 28, 2021

  Så mysigt ser fram emot att ses i Stockholm stor kram

  • tiname@live.se
   juli 29, 2021

   Det ser jag också fram emot!!! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  januari 22, 2022

  Så mysigt med bloggträffar. Det är nåt speciellt på nåt sätt. Diana har jag träffat i samband med att hon och en till ordnade bloggevent för hundra år sen.

  Kram Lena

Previous
VISST ÄR DET HÄRLIGT ATT FYLLA ÅR…