Mode

MIN FÖDELSEDAG…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex och Ellos.

Hej Hej!

Oj vad det är varmt idag. Lite mulet men skönt och det passar bra att det inte är en stranddag för i eftermiddag ska jag följa med min pappa till Hörcentralen för att hämta ut hans nya hörapparat. Det blir härligt för honom att kunna höra lite bättre igen.

Men nu skulle vi ju avhandla min födelsedag. Det är härligt att fylla år på sommaren för då kan man alltid hitta på mysiga saker att göra och som alltid så går våra födelsedagar i matens tecken. Så även i år. Vi brukar alltid överraska varandra med vad som ska hända under dagen men i år blev det lite annorlunda för vi hade samtidigt fullt upp med planering inför Philippas studentmottagning och jag skulle också träffa Diana som jag skrev om igår. Men det gick ju bra det här med även om jag från början visste hur dagen skulle bli.

Efter en mysig frukost här hemma så hamnade vi på Tofta Beach Club för en lunch.

Det här stället är gammalt och slitet men ligger vackert precis ovanför stranden. I avvaktan på att det ska bli en ny fin anläggning här så har man gjort det bästa man kan av det hela. Här kan man äta mat fram till klockan 18 om dagarna. På ”Upper deck” serveras mat från en meny och vill man äta enklare så håller man till i Matbaren precis nedanför. Maten här har fått blandad kritik i år. Jag är ju supernöjd med deras Moules Frites som jag åt här för någon vecka sen även om portionerna är mindre i år än förra året. Per tog en Asiatisk biffsallad som var god men det var lite för snålt med själva biffen. Men servicen har varit bra båda gångerna vi har varit här även om jag vet att det har haft stora utmaningar i år både vad gäller service och kök.

Här kan man också hyra cabanas och bada i poolen.

Min darling! Jag älskar verkligen livet tillsammans med honom.

Eftermiddagen har vi ju redan avhandlat och när kvällen kom gick vi bort till Toftagården för att äta middag. Mina shorts som jag typ bor i finns HÄR. Snygga linneskjortor i olika färger finns HÄR. Jag brukar ha beige, svart eller vit linneskjorta till mina shorts.

Vid Pub Ladan kan man ta något att dricka eller äta något enkelt. Vi åt på själva restaurangen som ligger bakom muren där borta.

På Toftagården blir man aldrig besviken. Bra kök och bästa servicen! Jag åt en svamptoast med friterat ägg. Alltså den var bland det godaste jag ätit… sen blev det en råbiff. Mums!

Kvällen rundade vi av med att se på solnedgången vid Tofta Bech House tillsammans med Vendela och hennes kompisar.

En fin och mysig födelsedag… precis som alltid!

Nu är det dags att åka in till Visby. Jag har några ärenden att fixa innan jag ska hämta upp pappa.

Ha en fin sommarmåndag!

KRAM!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *