ÄNTLIGEN FREDAG…

Så skönt att det äntligen är fredag! Här står jag med ett glas rött och pustar ut. Den här veckan har jag hunnit med både det ena och det andra. Jag har fått undan massor på jobbet, tre träningspass har jag rasslat av, vi har firat Alla Hjärtans Dag och vi har fått hämta våra småkottar på förskolan. En bra vecka helt enkelt!

Ikväll har vi också städat här hemma. Det går rätt snabbt när vi väl sätter igång och det är så skönt att få det gjort innan helgen. Vi har haft städhjälp tidigare när alla barnen bodde hemma men nu bor vi på en mycket mindre yta så då fixar vi det själva. Vi ska däremot ta hjälp med badrummet för det kan vara klurigt att få riktigt rent och fräscht tycker jag. Det har bara inte blivit av. Städar ni själva eller nyttjar ni hjälp?

Ja här sitter jag och bloggar, och sippar på vinet under tiden Per fixar middag. Han lagar en ny favorit hos oss; en asiatisk kycklingrätt som är så god. Jag ska fixa recept till er framöver.

Ha en underbar fredagskväll hörreni så hörs vi i helgen!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Kia
  februari 18, 2022

  Trevlig helg 🌟❤️

  • tiname@live.se
   februari 20, 2022

   Ett litet sent tack detsamma kommer här :-). Kram //Tina

 • mamma C
  februari 18, 2022

  Jag städar själv och har alltid gjort det, även när barnen var små och vi jobbade.
  Ett av våra barn hade städhjälp ett tag men tyckte att det blev sämre och sämre ju längre tiden gick med städandet.
  Ser fram emot receptet.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   februari 20, 2022

   Så var det för oss också. Städfirman slarvade mer och mer och då avslutade vi det och städade själva. Recept kommer inom kort! Kram //Tina

Previous
NÄR MAN HÄMTAR PÅ FÖRIS…