Familj

NÄR MAN HÄMTAR PÅ FÖRIS…

Inlägget innehåller en reklamlänk till Åhléns.

Ja så heter det ju nu förtiden… ”förskolan” och inte ”dagis” som det kallades när våra barn var små. Hur som helst så frågade vi om vi kunde få hämta upp barnen idag och det var ju inte så att päronen tackade nej direkt. Jag minns verkligen hur slitigt det kunde vara när man skulle få ihop hämtningar, lämningar, laga middagar och allt annat som hör till under småbarnsåren så det var verkligen uppskattat att vi hämtade hem lillpojken och det lilla flickebarnet idag.

Lite då och då när vi hämtar så brukar vi gå till leksaksaffären och barnen får välja lite grejer som de kan ha hemma hos oss. Och idag var det en sådan dag. Majken hittade sin grej direkt och efter en stund så hittade Loa sin. Båda ville ha sina grejer inslagna och så klart fick de det. Spända barn som kollar på paketinslagningen. Sen gick vi hem till oss.

Loa valde någon slags pistol som skjuter bollar med kardborreband på en måltavla. Majken ville testa och då är det klart att storebrorsan hjälper henne. Syskonkärlek! Majken valde en dagbok med kod och musik.

Lite trolleri innan maten… Loas trollerilåda verkar vara otroligt populär för den verkar vara slut överallt men HÄR finns det några få kvar.

… och som så ofta så önskade de sig Pers pannkakor. Den här gången med jordgubbssylt och glass.

Älskade små barn vilken ynnest det är att få ha dem i våra liv. Och det bästa är att i helgen ska vi få umgås med dem igen. Då kommer hela konkarongen hem hit för då ska det firas födelsedagar minsann.

Men nu är jag helt slut och ska strax runda av den här dagen och ladda inför veckans sista jobbdag.

Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *