ÄNTLIGEN KOM VI TILL GOTLAND…

Såhär glad är jag över att vi äntligen kunde landa in här på Gotland. Vi skulle ha rest redan i onsdags men då blev det ju storm med inställda och försenade färjor så vi fick boka om till i torsdags. Men vad händer då… ni som hänger här inne hos mig vet ju att vi har haft en vattenskada i vår lägenhet i Stockholm som stökat till det för oss. Jag ska ge er en status vid tillfälle men för att göra en lång historia kort så har snickarna tagit upp 10 hål i taket i vardagsrum och kök inför att det ska göras en mer noggrann fuktmätning. När jag som bäst sitter och jobbar i torsdags så börjar det rasa ner en massa “skit” från hålen. De hade täckt för med plast men det höll inte. Så det var bara att jaga efter snickarna och när de väl varit hos oss och skruvat upp träskivor över hålen så blev klockan för mycket och vi hann inte åka över till ön. Vi fick boka om igen. Så surt men på ett sätt var det någon mening med att vi inte kom iväg i onsdags för jag vågar inte ens tänka på hur det hade sett ut när kommit hem igen från Gotland.

Men i natt landade vi äntligen in här i Tofta. Det som var trist var att jag var bjuden på en AW med mina tjejkompisar som jag missade. Det gjorde lite ont i hjärtat för jag hade sett fram emot det så mycket men vi får tillfälle att ses i lite olika konstellationer under veckan som tur är. Vi körde en FaceTime när jag satt i bilen ner till Nynäshamn och de skålade i skumpa. Kontraster haha.

Idag vaknade vi upp till det här. Vintern har kommit även till Gotland och som tur var hade vi bett en kompis som har startat upp en firma om hjälp inför att vi skulle komma ner till ön. Stefans firma heter “Björklunds allfix” och han hjälper till med allt möjligt från att hjälpa till med stugfix och skotta snö till snickeri. Han är grymt duktig så behöver ni hjälp med vad som helst så hittar ni honom och hans firma på Facebook.

Jag är så glad för att vi bad honom om hjälp med skottning för det hade som sagt kommit rejält med snö. Det hade inte varit kul att skotta upp det här mitt i natten när vi väl landade in här i Tofta.

Idag har vi varit inne i Visby och gjort en del ärenden. Vi har också varit förbi min mamma på lunch. Så mysigt att får krama om henne igen och få ett par timmar ihop. Vi har inte setts sen i november och då blev vi uppå allt annat elände sjuka och kunde inte ses så mycket. Just den gotlandsresan hade vi så mycket oflyt.

På väg hem från Visby åkte vi förbi Gnisvärds fiskeläge för att titta till vår strandsstuga som ni kan skymta längst där borta i slutet av vägen.

Hoppas att tiden går snabbt nu fram till midsommar då vi brukar samlas här hela familjen och fira. Känns lite avlägset just nu…

Nu är vi hemma igen. Vi har placerat oss i soffan med varsitt glas bubbel och det är så lugnt och tyst här. Älskar kontrasten från Stockholms brus till det totala lugnet här på ön. I alla fall så här års då ön är nere i något slags viloläge.

I morgon blir det en promenad längs med havet och i veckan som kommer väntar jobb kombinerat med att få umgås med vänner i olika konstellationer. Och nästa helg hörreni… då ska vi samlas alla i familjen för då är det dop för lillkusinen. Så mycket härligt att se fram mot.

Ha en fin lördagskväll så hörs vi!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
MIN TRIPP TILL GÖTEBORG…