DET FRISKAR I…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lindex.

Vilken tur vi hade som hittade ett “fönster” i fredags då vi kunde resa över till Gotland på ett lugnt hav. Nu brakar det loss igen. Idag har det friskat i ordentligt och i morgon ska det tydligen blåsa upp till 27 sekundmeter i byarna vilket innebär att färjorna återigen är inställda. Ni fattar varför jag inte gillar januari va?

Men oavsett väder och årstid så älskar jag att strosa fram och tillbaka på den här stranden. Havet gör något med mig. Jag kan inte sätta fingret på det men jag får en sån go känsla i kroppen när jag är här.

Det var massor av “vita gäss” på Östersjön idag… eller “sjön” som vi helt enkelt brukar säga. För även om det är ett hav så heter den ju faktiskt Östersjön.

Vi gick förbi Tofta Beach House som nu är stängt i ett par månader, som så väldigt mycket annat här på ön under perioden januari – mars.

Likaså Surflogiet. Inte så konstigt eftersom det är en utomhuskrog.

Oh my lord vad det brallade! Vi vände så småningom hemåt igen och tände en brasa och väntade in en fin kompis som tillsammans med sin son kom förbi och fikade med oss. Jag är så tacksam över att vi har vänner – som liksom vi – hänger här i Tofta då och då även vintertid.

Till sist vill jag passa på att tipsa om dessa plagg som jag har spanat in. Jag behöver ett nytt loungeset och detta set i grått gillar jag så mycket. HÄR finns en grå sweatshirt och HÄR hittar ni mjukisbyxorna. Jag har alltid så svårt att hitta byxor. Jag måste verkligen vara i rätt mood när jag ska köpa nya men jag landar oftast ner i samma butik där jag nästan alltid hittar byxor som passar mig. Dessa gröna som jag gillar så mycket finns HÄR.

Dags att laga middag och ikväll står det Lasagne på menyn. Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ÄNTLIGEN KOM VI TILL GOTLAND…