ÄNTLIGEN LILLA EGO…

I går kväll hade vi en bättre fredagskväll! Dagen började iof inte så bra, fick migrän under natten så förmiddagen fick tillbringas i sängen men efter ett par piller och några timmars sömn så var jag på banan igen. 
Några timmars jobb sen mötte vi upp en gammal kollega för en AW på stan och sen kunde vi äntligen få gå till Lilla Ego på middag. Det är en utmaning att få bord här men äntligen blev det en match mellan ledigt bord och när vi kunde få till det.
Och maten då… helt galet god. Löjrom och råräkor till förrätt och oxfilé med svamp och salvia till varmrätt. Ljuvligt! Mätta och belåtna och efter att vi stängt och låst stället så promenerade vi runt hörnet hem till oss. Västmannagatan 69 är adressen, ett stenkast från Odenplan.
Den här helgen blir det fokus på julklappsinköp och julmarknaden i Gamla Stan ska vi också hinna med; det får bli i morgon. I kväll blir det soffhäng för att se på Jills kväll i Så mycket bättre. Jag tror vi har missat nästan alla avsnitt men i kväll ska vi få till det!
Ha en fin lördag!
KRAM! 

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
VÄLKOMMEN 1:A ADVENT…