Mina dagar

VÄLKOMMEN 1:A ADVENT…

Då var det dags att tända första ljuset och det är ju så himla mysigt. Jag går inte ”all in” när det gäller adventspynt men lite stämning vill man ju ha, eller hur!
Jag har haft svårt att hitta en snygg adventsljusstake så vi får köra på en favorit i repris; ljus i lemonadflaskor med lite granris på. Det funkar i år igen. I vardagsrumsfönstret ligger en liten ljusslinga och ängeln som jag fått av min mamma för typ 100 år sedan kamperar ihop med amaryllisen. Och idag började det dessutom snöa. Det är sååå stämningsfullt när man tittar ut.

På sideboarden står det lite blandat; hyacinter från Hötorget – kostar just ingenting -, stjärna i näver från NK – kostade desto mer – och små ljusstakar med gran och kottar från Illums Bolighus i Köpenhamn. Julstjärnorna köpte vi på Granit förra helgen. Vi köpte två men den ena la av efter en timme så vi får ta en liten tur ner på stan idag för att byta ut den till en ny. Typiskt…
I övrigt så har helgen varit så härlig hittills av olika anledningar. Vi landade in här i Stockholm i fredags eftermiddag efter några dagar på Gotland och det blev en skön fredagskväll med god mat och soffhäng. I går hade vi Philippa och Johannes här och på kvällen kom också fina gotlandsvänner på besök. Så mysigt att få umgås igen. Idag har vi inga planer, förutom att byta ut julstjärnan då, så det får bli en film- och läsa-bokdag. Skönt!
Ha en underbar söndag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *