Mina dagar

ÄNTLIGEN LJUS I KRONAN…

Tänk att det skulle ta så lång tid innan vi fick ändan ur och såg till att vi fick igång elen till kronan vi köpte för längesen. Vi köpte den av Ingela och Lasse på Kustnära i Visby och vi fick den till och med levererad hem men så visade det sig att det inte gick att få fram någon ström. Så surt och sen har det helt enkelt inte blivit av att fixa till det. Men idag har elektrikern varit här och se så fint den lyser… Han fixade en dimmer också så nu kommer det att bli riktigt mysigt i vardagsrummet.
Soffan kommer från Sweef och är en soffa som man kan krypa upp i och den funkar också som en extra säng. Valen XL är modellen passande nog och det är vårt bästa soffköp någonsin.

Soffbordet i betong med glasskiva under kommer från Betonggruvan och vi älskar verkligen bordet som vi har haft i flera år. Vi klurar på att byta ut bordsskivan mot glas så vi ska nog titta förbi butiken och kolla in vilka alternativ som finns för där kan man nämligen få kombinera ihop sitt eget bord. Bra koncept!
Där borta på väggen, där makramén hänger ska vårt hästhuvud nog få hänga. Vi har nästan bestämt oss nu…
Nu myser vi på här hemma samtidigt som det är dags att packa inför Gotlandsresan i morgon. Som jag längtar. Hösten på Gotland är magisk tycker jag men tyvärr har nog alla vackra löv blåst av träden nu. Men det blir härligt ändå, hur som helst.
Ha en fin avslutning på jobbveckan!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *