Mina dagar

VINPROVNING PÅ VOLARE MED FINA VÄNNER…

Här står vi och väntar in alla i kompisgänget inför en vinprovarkväll på Volare i Visby. Volare är en vinbar som ligger i ett gammalt packhus från 1200-talet i Visby innerstad. En magisk lokal som är alldeles perfekt för den här typen av verksamhet. Anledningen till att vi var här var att vi hade gett en av våra vänner detta i födelsedagspresent och självklart ville vi alla hänga på när Markus skulle få gå loss på vinerna.
Här står Natalie Nilsson som driver vinbaren och förbereder inför vår provning.

Vackra vänner!
En härlig kväll som övergick till natt innan vi tog en taxi hem till Tofta.
Idag har vi vaknat upp till storm och regn och värre ska det visst bli framåt kvällen. Tur att det var fint när vi landade ner här på ön igår. En dag som gick i rasande fart. Jobb, flyg ner till Visby och sen en snabb sväng ut till Tofta med alla grejer innan det var dags att vända om och ta oss till Volare. Tur att jag har en snäll mamma som agerade taxi åt oss för att vi skulle få till allt.
Idag blir det en lugn dag utan några måsten. Behöver andas ut och varva ner lite och det finns bra förutsättningar för det den här helgen. Håller tummarna för att det blir lite bättre väder i morgon så att vi kan vara utomhus. 
Ha en fin lördag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *