ÄNTLIGEN PÅ PLATS…

Tänk att det skulle ta så lång tid för oss att få upp den här vackra tavlan som Jenny Lennhammar gjort. Väldigt mycket här hemma är ju vitt så det är så härligt att få upp en ordentlig färgklick mitt i det ljusa. Det syns inte på bilden men ballerinorna skiftar i metallic och det är så häftigt när rätt ljus ligger på. Är så glad över att vi har hittat en bra plats till den även i det här hemmet.
Det är  så roligt här hemma nu när vi börjar få lite ordning på saker och ting. Jag vill bara vara hemma och pyssla hela tiden känns det som fast tiden räcker inte riktigt till. Men i helgen ska jag gå bananas innan det är dags att packa väskan inför en jobbvecka i Visby. 
Åhhh vad ljuvligt med fredag, eller hur! Just nu sitter jag här i stora soffan med utsikt mot de nya gardinerna med ett glas rött och bara njuter av att veta att jag har en hel ledig helg framför mig. Älskar den känslan!  
Ha en underbar fredagskväll hörreni!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
DET BÖRJAR TA SIG…