Mina dagar

DET BÖRJAR TA SIG…

Äntligen är de nya gardinerna på plats! Det tog sin lilla tid… först skulle vi bestämma oss, sen skulle vi hitta en bra firma som kunde hjälpa oss att få till det och sen är det ju så klart väntetid innan man kan få allt på plats också. Vi fastnade för GardinMagasinet på Tegnérgatan och det har funkat jättebra rakt igenom. Trevliga och lätta att ha att göra med! Vi börjar med vita längder men så småningom kanske vi byter ut dem mot grå och tar upp färgen i soffan. Vi vill ju egentligen inte ha gardiner alls eftersom våra fönster är så stora och vackra i sig och rummet är så ljust men det är skönt att kunna dra för om man vill och framförallt när vi har övernattande gäster. Nu blir det någon slags kompromiss. Gardiner som helst inte ska synas så mycket men som ändå ger rummet en ombonad känsla och ett insynsskydd om man vill.
Sakta, sakta börjar vårt nya hem att ta form. Vi har en tanke kring hur vi ska få mer liv till rummet. Gröna växter står på önskelistan och lite smått och gott till avlastningsborden. Det får bli helgens lilla projekt.
Näää… nu är det dags att fixa en sen middag. P är ute på vift med en kompis så det blir ensammiddag i kväll. I morgon är det min tur att bege mig ut på vift. Då ska jag äntligen få träffa en fin vän som jag inte träffat på länge. Ser väldigt mycket fram emot det!
Ha en fin lill-lördag!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *