Allmänt

ÄR NI PÅ VÄG TILL GOTLAND… HÄR KOMMER EN GOTLANDSGUIDE…

Om ni är på väg till Gotland i sommar och inte har full koll på allt som finns att göra här på ön så fixade jag en gotlandsguide i flera delar för ett par år sedan. Jag har nu uppdaterat den eftersom vissa ställen som exempelvis vissa restauranger har försvunnit och andra har kommit till. Jag kan ha missat nån eftersom jag inte varit runt på alla ställen ännu i år men det är bara att ni hojtar till så uppdaterar jag. Likaså om ni har sprungit på någon liten pärla som jag inte känner till. Meddela mig så kollar jag upp om det är något som jag vill ha med här i mina guider. Guiderna hittar ni under rubriken Gotlandsguider på startsidan här ovan. Om ni tittar in på bloggen via mobilversionen så behöver ni klicka på de tre strecken uppe till höger och sen klicka på pilen till höger om rubriken ”Gotlandsguider” för att få fram guiderna till de olika delarna av Gotlandsguiden.

Det är fritt fram att dela mina guider till vem ni vill!

Nu väntar en mysig helg! Per kom tillbaka hit till ön i natt efter en veckas jobb i Stockholm och i morgon väntar en mysig LUS (Lunch Utan Slut) med ett helt gäng med härliga och vackra tjejkompisar på Tofta Beach House. En bra uppstart på den här helgen!

Vi hörs!

KRAM!

8 Comments

 • Monika

  Vad generöst av dig! Jag är själv nyfiken på din Gotlandsguide så klickade på länken i ditt inlägg men kommer bara tillbaka till samma inlägg igen. En sorts rundgång. Vad gör jag för fel? Kram Monika

  • tiname@live.se

   Tack för återkoppling Monika. Jag inser att jag ska förtydliga i bloggen vart man hittar den. Om man kikar i datorn så hittar man rubriken Gotlandsguider i den grå listen ovanför inläggen. Om man tittar i mobilen så får man klicka på de tre strecken uppe till höger i inlägget och klicka på pilen till höger om rubriken Gotlandsguider. Så med andra ord, du gör inget fel. Hoppas att du hittar in. Annars återkoppla igen. Kram //Tina

 • Lena

  Vilken fantastisk guide. Har inte hunnit läsa igenom allt men finns där även tips på var man t.ex. kan hyra stugor?

  • tiname@live.se

   Tack snälla! Nej det har jag inte skrivit ut. Hotell och liknande finns med men stugor hyrs oftast ut av privatpersoner. genom förmedlingar eller på Blocket. Om man googlar på ”Hyra suga på Gotland” så kommer det upp flera olika sajter där kan boka stugor. Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *