Allmänt

ON TOUR MED MIN MAMMA…

Igår hade jag och min mamma en heldag ihop. Jag hämtade upp henne i Visby på förmiddagen och sen åkte vi ut till Stenkyrka norr om Visby där det finns en sommarrestaurang; ”Ett litet Crêperie” som har öppnat upp för säsongen. Där åt vi en god lunch.

Enkelt och ruffigt men ändå med stil…

Så snyggt serverat!

Lite svårt att äta med värdighet dock haha…

När vi var mätta och kände oss klara så landade vi in hos Jana som har ett krukmakeri alldeles i närheten. Vi har en hel del fina grejer härifrån. Missa inte om ni är i krokarna.

Nästa stopp blev Krusmyntagården som ligger i Brissund precis ovanför havet.

Här finns det en restaurang och en butik där de bland annat säljer kryddor från den egna kryddgården, olika typer av olivoljor och inredningsprylar.

Nästa stopp blev Själsö Bageri som ligger precis ovanför Själsö hamn.

Mysigt ställe!

Tillbaka till Visby!

Inom kort kommer hamnen att vara proppfull med båtar.

Vi strosade runt i hamnen…

… och i Almedalen.

Mot kvällen landade vi in hemma hos min syster och hennes man som håller på att bygga pool och en ny altan. Det kommer att bli så bra! Jag vill också ha en pool i Tofta men det får vänta till bättre tider… är så avundsjuk… Nu har vi ju stranden runt hörnet så jag ska inte klaga men jag som aldrig känt något behov av att ha en pool har ändrat mig vad gäller det. När det är för blåsigt för att vara nere vid havet så skulle jag gärna vilja hänga här hemma vid poolen istället. Drömmar är till för att förverkligas, eller hur?

Det blev en härlig avrundning på gårdagen med grill på deras nya altan ute i solen.

Idag har jag startat upp nya jobbveckan men ser fram emot att det är en kortvecka. Just nu vill jag bara vara ute och njuta av allt härligt som sker i naturen. Det märks att det är en långhelg på gång eftersom sommargrannarna börjar droppa in nu. Vi bor i ett område där det finns både permanent- och fritidshusboende vilket känns tryggt och bra både när vi är här och även när vi inte är här. En del stannar över sommaren nu. En del brukar åka lite fram och tillbaka. Vi får väl se hur det blir nu framöver eftersom prisläget är något utöver det vanliga.

I helgen väntar massor av roligheter vilket jag ser så mycket fram emot! Men först ska jag rassla av ett par jobbdagar till.

Vi hörs!

KRAM!

2 kommentarer

  • Lena

    Vilka underbara bilder, blir sugen på en tur till Gotland igen. Snygg klänning du har på dig, var kommer den ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *