ÅRETS FÖRSTA VÅRPROMENAD…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M och Other Stories.

Hej Hej!

Visst är den härlig, den där första vårpromenaden när man känner att solen värmer på riktigt när man sätter sig i lä? Idag tog vi en promenad till Djurgården och strosade runt lite. Lite isigt i vinden när man gick i motvind men i övrigt var det bara friskt, varmt och skönt.

Det var rätt mycket folk ute och promenerade idag och de allra flesta höll sig bra på avstånd till varandra. Många uteserveringar har öppnat upp, gästerna äter sin mat utomhus numer och det blev trots allt en härlig vårdag i Stockholm. Same same but different…

Min sköna tröja som jag använt massor i vinter finns på rea nu. HÄR hittar ni den. Mina jeans i beige finns inte att få tag på längre men ett par liknande finns HÄR.

På vägen hem sladdade vi förbi Strandbryggan som ligger precis nedanför Djurgårdsbron.

Vi satte oss i lä i ett hörn och sippade på ett glas rosé. Så skönt. Det finns hopp!

Nu börjar en lugn och skön helg gå mot sitt slut. I morgon är det dags att kavla upp ärmarna och kriga på igen. Men jag känner mig stark nu. Jag vet att vi kommer att ta oss igenom det här även om mycket kommer att bli annorlunda framöver.

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • Så mysigt ni har det. Man får liksom göra det bästa av hela denna märkliga situation. Fina ni är <3.
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   mars 29, 2020

   Så är det! Man får försöka leva och njuta av livet så mycket man bara kan nu. Tack snälla du <3 Kramar //Tina

 • mamma C
  mars 29, 2020

  Härligt att det känns att våren är på ingång nu.
  Ha en fin söndagskväll du med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 29, 2020

   Ja, nu kommer den i lite lagom doser. Älskar våren och hoppas att den hjälpa oss igenom det här som går nu. Kramar //Tina

 • ulrica
  mars 30, 2020

  Så härliga bilder <3. Jag håller alla tummar för att veckan blir någorlunda stabil i allt kaos.
  Stor KRAM

  • tiname@live.se
   mars 30, 2020

   Tack snälla du! Just att du tycker att de är härliga betyder mycket <3. Ja nu håller vi tummarna. Tungt och tufft just nu. Kramar tillbaka //Tina

 • Maria Wiker
  mars 30, 2020

  Men åh vilka härliga bilder på ljuvliga Stockholm och på er förstås! tack för att du delar med dig! Det är väl bara på bild jag får njuta av Stockholm, ett tag framöver…
  Jag har läst din hälsning hos mig, och jag har läst ikapp mig på din blogg och kan väl konstatera att vi känner lite lika just nu när det handlar om att ha sitt liv på flera orter. Nu är jag ju (tyvärr) inte uppväxt på Västkusten och har någon “historia” där som gör att det är mitt hem… men vi har ju hus där som vi gärna åker till året runt. Och platsen som sådan är oss mer kär än den ort vi båda växt upp på (törs man säga det? 😉 😉 )
  Jag tycker det är onödigt hårt att gå ut och säga vad andra ska och inte ska göra, när det inte finns ett upprättat förbud… Absolut tycker jag att man ska respektera rekommendationer att tänka efter om sin resa är nödvändig eller inte, och det kan man bara själv avgöra. Jag har skrivit om detta på min blogg idag, så jag beskriver inte mer än så här, vad det är jag menar. Du får gärna gå in och läsa om du vill.
  Vad jag vill säga är att så länge vi inte har ett förbud så FÅR man faktiskt resa om man anser det vara nödvändigt. Jag vill gärna ge dig mitt stöd i den frågan.
  Jag hoppas verkligen att ni klarar era jobb! Det är enormt tuffa tider nu, ovissheten är stor och även om man inte är direkt orolig för självaste smittan för egen del.. så är allt annat runt om också skrämmande. Klart man blir ledsen och orolig! Det är bara naturligt… känner mig själv lite låg emellanåt i dessa tider och just i helgen, var jag faktiskt både arg och ledsen över vad jag tyckte var påhopp…
  Vi får tänka oss för vad vi skriver och hur vi skriver saker! Kärlek, omtanke och respekt, tack!
  Till något roligare… den där prenumerationen ni fick i julklapp, den ska jag nog läsa på lite mera om! Vi gillar viner, både jag och min P (namne med din P) han den där Mannen i mitt liv, och han är väl lite mera INTRESSERAD av vinerna (medan jag dricker det som är gott 😉 ) och är med i någon “Amarone club” och läser på en del och får tips… Men kan ju vara kul att testa sånt man kanske inte skulle testat annars, som du skrev. Så tack för det tipset, det ska jag kolla upp!
  Ha nu en riktigt fin ny vecka (trots allt) och varma kramar till dig!
  /Maria

  • tiname@live.se
   mars 30, 2020

   Tack snälla Maria! Ja, det gör lite ont att inte få resa till ön nu. Jag förstår dig precis. Man har ju aldrig varit med om dessa restriktioner tidigare så det är ju så ovant. Och man kan ju älska sitt ställe till 100% och mer därtill även om man inte har en historia ihop. Jag håller med dig; Folkhälsomyndighetens riktlinjer gäller och det får man ha respekt för liksom människor måste ha respekt för att någon kanske måste fatta beslut om att resa till annan ort av olika orsaker som man kanske inte alltid kan offentliggöra. Alla borde väl ha fullt upp med sitt eget tänker jag i dessa tider än att kritisera saker som man inte vet något om egentligen. Jag ska absolut gå in och läsa på din blogg om vad du har skrivit. Påhopp låter inte alls kul :-(. Visst är det så att man pendlar i humör också. Varannan dag känns det ok och varannan blir jag lite depp. Inte så konstigt i dessa tider. Ja kolla gärna Vinoteket. De har olika nivåer av kvalitet och priser och de två viner vi hittills har testat har varit väldigt goda. Jag kan inte heller så mycket om viner. Jag blandar alltid ihop druvsorter med producenter osv så jag har gett upp. Jag dricker och njuter i stället och det är perfekt när man inte kan styra själv över vilka viner som kommer för vi är annars experter på att köra på säkra kort. Var rädda om er och ha en fin vecka trots att allt är upp och ner. Kramar tillbaka till dig!

Previous
EVAS SALLAD…