ATT FÅ FIRA MED DEN MAN ÄLSKAR…

Hej Hallå!
Ser ni, killen där på bilden… tänk att han är min och att jag får fira bröllopsdag tillsammans med honom idag. Vi vigdes i strandkyrkan i Gnisvärd eller Gnisvärds kapell som den också kallas för en grå och lite blåsig dag i april för åtta år sedan. Men i vår värld så var den allt annat än grå. Det var en förtrollad dag och allt vara bara glass och ballong och härligt på alla sätt och vis. 
Bilder: Agneta Larsson
Jag är så lycklig över att livet med Per fortfarande är glass och ballong. Han är smart, rolig och snäll… men inte allt för snäll och tur är väl det för ibland behöver jag nog sättas på plats. Han är den snyggaste jag känner, han finns alltid för mig i alla lägen och han fångar mig när jag faller. Jag har alltid som roligast tillsammans med Per och jag älskar att uppleva saker tillsammans med honom. Han får mig att våga saker och att vara modig och jag känner mig älskad utifrån och in. Jag är så trygg med min Per.
Idag checkade vi ut vid lunch och jag började firandet med att gå till min fina kompis hudvårdssalong på en ansiktsbehandling. Det ska jag berätta mer om en annan dag. Nu ska firandet fortsätta och som vanligt blir det god mat med ett gott vin till… men först blir det Champagne.
Hörde jag ett poff? 
KRAM!  

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  april 16, 2019

  Grattis till er båda på bröllopsdagen.
  Kram Carin

 • tiname@live.se
  april 17, 2019

  Tack snälla du! Kram //Tina

 • Anonym
  april 17, 2019

  Åh men såå härligt. Ni ser så gulliga ut tillsammans. Grattis. Kraaaam Inger

  • tiname@live.se
   april 18, 2019

   Det var en magisk dag. Tack snälla du för fina ord! Ha en fin påsk! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  april 24, 2019

  Grattis till er kärlek, här inne också!

  Kram Lena

 • tiname@live.se
  april 27, 2019

  Tack snälla Lena <3 Kram //Tina

Previous
JAG OCH HAVET…