JAG OCH HAVET…

God morgon!
Om en stund ska jag få skjuts in till Visby Airport där en dag med jobb väntar men först måste jag visa er några bilder från den härliga promenaden längs med havet igår. Det blåste från öster och det är inte så ofta det gör det men när det väl gör det så är det så härligt vid havet här på vår västra sida. Det är tyst och man hör bara vågornas skvalpande och fåglarna som kvittrar. Kolla in min Instastory så förstår ni vad jag menar. Uppe i skogen var det lite dragigt men när vi kom ner på stranden så fick vi öppna jackorna för det blev supervarmt och skönt.
Tittar man norrut så ser man Gnisvärds fiskeläge. Det är där vårt lilla vita hus som ligger precis vid havet finns. Huset som tillhört min familj sen generationer tillbaka. 
Tittar man söderut så breder hela den härliga stranden ut sig och långt där borta ligger bland annat Surflogiet där vi brukar hålla till ibland både på dagarna och på kvällarna sommartid. Vårt eget hus ligger en bit upp från stranden ungefär i mitten på den här bilden. 
Många säger att det är något speciellt med ljuset här på ön och jag är benägen att hålla med.
Nu är min energi tillbaka igen. Det behövdes inte så mycket. Ett par nätters god sömn och en sväng ner till havet så var det fixat. Skönt ändå att det inte behövdes mer än så. 
Ha en fin måndag nu!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  april 15, 2019

  Vilka underbara bilder från stranden.
  Ha en fin måndag nu.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 17, 2019

   Tack Carin! Det var tacksamt att fotografera just den dagen. Kram //Tina

 • Channal
  april 16, 2019

  Älskar Gotland och havet! Havet ger mig inte ro. Är uppvuxen i skärgården, mitt paradis. På somrarna åkte vi även en vecka till Gotland. Tyckte det var som att komma utomlands. Underbara bilder!

  KRAM Anna

  • tiname@live.se
   april 17, 2019

   Tack Anna! Jag älskar att vara vid havet. När jag är där rinner all stress av mig :-). Kram //Tina

 • Wikers Liv
  april 16, 2019

  Ja, havet är underbart!!!
  Så härliga bilder, förstår att du trivs där i ert paradis!
  Kram och glad påsk!
  /Maria

  • tiname@live.se
   april 17, 2019

   Tack så mycket Maria! Det är härligt att få ha ett paradis, eller hur? Ha en riktigt fin påsk du också. Kram //Tina

Previous
EN KVÄLL MED FINA VÄNNER…