ATT RUNDA EFTER FANTASTISKA DAGAR PÅ GOTLAND…

 
Hallå!
Då var det dags att stänga igen det här lilla stället och säga hej då för den här gången. Lika vemodigt som vanligt och alltid extra vemodigt när man har haft det sådär extra extra bra. Vi har haft ett underbart väder och vi har fått umgås med nära och kära och jag har fått ladda batterierna efter en längre tids intensivt jobb. 
Igår putsades det fönster och vilken skillnad det blir. Hela världen blir liksom lite ljusare på något sätt och helt plötsligt kan man ju se ut. 
Vi fick också besök av våra fina vänner Maria och Markus som sladdade förbi på en fika. Det blev en klassisk fruktsallad med granatäpple, riven mörk choklad och kokosflingor. Och lite vispgrädde till.
Om en stund ska vi flyga hem till Stockholm igen och i veckan som kommer väntar en del roligheter. Sen är det bara ett par-tre veckors jobb för mig innan det är dags för min knäoperation. Jag både ser fram emot det och inte. Det ska bli skönt att bli av med det onda och att jag kommer att kunna röra på mig som jag vill igen men samtidigt blir det ett par veckor som jag inte kommer att kunna röra på mig som jag vill och det kan ju blir en utmaning om det blir fint väder ute och jag inte kommer att kunna ta mig fram så lätt. Men det finns värre saker här i världen så jag fokuserar på den del som ändå är positivt.

Vi ses i Stockholm!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 Comments
 • dianasdrömmar
  april 23, 2019

  Välkommen tillbaka och så härligt ni har haft det kram Diana

  • tiname@live.se
   april 24, 2019

   Tack så mycket! Ja, det har varit sköna dagar på ön! Kram //Tina

 • Mamma C
  april 23, 2019

  Förstår att det känns vemodigt att lämna ert fina ställe och hem till vardagen igen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 24, 2019

   Ja det är alltid så vemodigt men det släpper väldigt snabbt eftersom vi trivs så bra här i Stockholm också. Kram //Tina

 • Wikers Liv
  april 24, 2019

  Vilken härlig påskhelg ni haft! Det har vi också, trots att yngsta dottern med pojkvän blev tvungna att åka hem redan tidigt på påskafton…
  Jag förstår precis vad du menar med det där vemodet… exakt så känner jag med.
  Jag putsade av köksfönstren i alla fall innan vi åkte, det hade blivit SÅ mycket salt på dem (efter dimman?) under natten mellan påskafton och påskdagen. Troliogen syns det inte när vi kommer ner nästa gång… 😉
  Kram och ha en fin onsdag!
  /Maria

  • tiname@live.se
   april 24, 2019

   Ja den var fin! Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig men hoppas att ni hade det fint trots allt? Ja, jag har svart bälte i vemod verkligen…Det där med fönsterputs är verkligen otacksamt eller hur? Ha en fin avslutning på denna onsdag! Kram //Tina

 • Sallys hus
  april 24, 2019

  Hallå vännen..
  Förstår att det inte var kul att lämna paradiset….men vilka dagar ni haft!!
  Woooow…som värsta sommarsemestern ju! Seee Uuuuuuu <3

  • tiname@live.se
   april 24, 2019

   Hej fina!!! Nej det är alltid lika svårt men det är ju härligt att komma hem hit till Stockholm också så nu njuter jag av det fina som var. Yeeees vi ses snart! Kramar <3

Previous
TRÄDGÅRDSFIX OCH PÅSKMYS MED FAMILJEN…