TRÄDGÅRDSFIX OCH PÅSKMYS MED FAMILJEN…

Hej på er!
Till slut fanns det ingen återvändo… efter att ha varit här i en vecka och inte ägnat trädgården en endaste minut så var det bara att dra på sig jobbarbyxorna och plocka fram räfsorna eller krattorna (vad det nu är för skillnad på dem) och sätta igång. Jag tror att jag fick min första blåsa i ena handen när jag varit igång i typ 10 minuter. Och jag tog ändå på mig handskar relativt snabbt men tydligen inte snabbt nog. Sååå dåligt…

Vi plockade fram lite lagom med trädgårdsmöbler idag. Det är ju ingen idé att göra några större insatser eftersom vi snart åker tillbaka till Stockholm igen så det där med blommor och växter det får vänta tills vi kommer ner till ön igen lite senare i maj. 

Det var sååå varmt och skönt på altanen och påskharen också hade varit på besök och lämnat påskpresenter till de små.

Men vi riggade i alla fall iordning uteköket för säsongen. Så mysigt att hänga där vid “bardisken” och ta ett glas rosé i solen. Johannes landade också in till påskhelgen och nu har vi varit samlade nästan hela familjen här på ön över påsk förutom Vendela som precis kommit hem från Kap Verde och stannade kvar i Västerås. Saknar henne…

Per och hans vapendragare skötte grillandet ikväll. Loa slog emellan med lite gräsklippning.

Det här med att få umgås med min familj det är det bästa bästa verkligen. Jag är så stolt över vårt gäng. Älskade ungar!
Idag blir det lugna gatan här hemma. Ska njuta av det fina vädret och i eftermiddag kommer fina vänner över på en fika. Det blir en fin avslutning på den här Gotlandssvängen. I morgon reser vi hem till Stockholm igen. Har ni föresten hört Madonnas nya? Den går varm här hemma. Så bra! Ni hittar den HÄR.
Ha en fin Annandag Påsk!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  april 22, 2019

  Så härligt ni har det hela familjen.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 23, 2019

   Ja visst är det härligt när familjen är samlad! Kram //Tina

 • Lena - gott för själen
  april 24, 2019

  Familjehäng är det bästa! Så fint att umgås med de vuxna barnen. Förstår att ni trivs där på trädäcket!

  Kram Lena

  • tiname@live.se
   april 24, 2019

   Ja visst är det! Jag älskar att umgås med dem och är så glad för att de vill umgås med oss. Kram //Tina

Previous
EN STUND I BERSÅN…