Familj

AUGUSTIHÄNG PÅ RÖRSTRANDSGATAN…

Det har blivit lite av en tradition nu att vi sammanstrålar med barnen spontant på Rörstrandsgatan när vi alla kommit tillbaka från Gotland och landat in här i Stockholm. Gatan förvandlas ju till en gågatan sommartid och den är så mysig med alla restauranger längs med hela gatan. Idag var det jag och Vendela som värmde upp sofforna vid Brinkmanns för vi tänkte att alltid kommer det någon som passerar förbi som kanske vill hänga med oss och då är det bra att vi har lite gott om plats.

Vi tog ett glas rosé och spanade in menyn.

För mig blev det en friterad halloumi. Gott!

Jacobs kompis Simon var den första att landa in. Han skulle gå till affären och handla men stannade hos oss. Sen kom Linda och Per, och lite senare Jacob och Loa. Sist men inte minst så dök vår egen unicorn upp. Det lilla flickebarnet hade varit på kalas med unicorn som tema.

Det blev en mysig eftermiddag tillsammans med delar av vår familj. Jag älskar den här typen av spontant häng tillsammans med våra älskade ungar och jag är så glad för att jag nu är så pass pigg att jag kan vistas bland folk igen. Missade en dejt med lillkusinen igår. Det var så deppigt men vi får göra ett nytt försök framöver för jag vill inte riskera att smitta en liten bebis med några baciller.

I morgon är det redan måndag och helgerna går så fasligt snabbt tycker jag. Ett par dagars jobb och sen på onsdag åker vi ner till Gotland igen för lite jobb och roligheter.

Ha en fin söndagskväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *