Allmänt

AW PÅ LÅDAN…

Häromkvällen hamnade jag med några av mina kollegor här på ”Lådan” som är svensk version av en amerikansk ölhall med 20 olika tappkranar med bärs. Naturligtvis har de även vin och sprit om man nu vill ha det i form av naturvin och drinkar baserade på grejer från småskaliga svenska destillerier. Maten är av typen streetfood och tillagas från grunden av bra råvaror och lokalen är sådär rå, enkel och ruffig som jag gillar. Har ni inte varit här tidigare så tycker jag att ni ska sladda förbi vid tillfälle. Luntmakargatan 63 här i Stockholm är adressen.

Idag tog jag pendeln till Norrviken där jag mötte upp min chef för att hämta upp Loas påskpresent och sen tog jag en liten tur till Västermalmsgallerian för att fixa ytterligare några påskgrejer till de små. Jag hoppas på att jag ska vara i så pass gott skick på torsdag så att vi kan få lämna över deras påskpresenter innan vi reser över till Gotland på fredag.

Idag mina vänner så kom värmen tillbaka äntligen. Så underbart trots att jag höll på att svimma av värmeslag när jag tog mig till Norrviken fram och tillbaka eftersom jag var på tok för varmt klädd. Mössa, halsduk, dunjacka, handskar och hela baletten hade jag på mig vilket jag var rätt ensam om haha. Det är kanske nu det vänder eller vad tror ni?

Ha nu en skön söndagskväll så hörs vi snart igen!

KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *