Allmänt

DET ÄR DAGS…

Alldeles strax… om ca 30 minuter eller så… är det dags för mig att åka till Aleris på Nacka Sjukhus för att operera bort den där cystan i ryggen som gjort så ont nu i flera månader. Det ska bli skönt att få bort den men jag är ärligt talat så jäkla skraj just nu. Jag har blivit sövd tidigare och jag vet att jag är i trygga händer men just nu vill jag bara knäppa med fingrarna och att allt ska vara över. Jag längtar till i kväll då jag förhoppningsvis är här hemma igen och kan vända blad vad gäller det här.

Och jag längtar efter att få använda mina hudkrämer igen. Hela jag är som ett russin efter att ha tvättat mig med Descutan både i går kväll och i morse. Torr är bara förnamnet…

Vi hörs!

KRAM!

10 kommentarer

 • Birgitta

  Håller tummarna för att allt går så snabbt och smidigt som du önskar❣️Säkert blir du sen bara bättre och bättre. Var lite extra rädd om dig ett tag, ett ingrepp måste få ta tid att bli bra, så lugn och ro rekommenderas😉
  Kram och god bättring💜

  • tiname@live.se

   Tack Birgitta! Jag lovar att ta det lugnt och försiktigt. Nu ska jag få läka ihop i lugn och ro. Kram och ha en fin påsk! //Tina

 • Monika

  Nu vet du att allt gick bra. Har opererat mig med sövning ett antal gånger, senast i februari. Blev så förvånad att jag inte skulle tvåla in mig med Descutan 2 ggr kvällen innan och 1 gång på morgonen utan jag skulle ta vanlig tvål. Det var något de kommit på i samband med pandemin att tvål var effektivt. Man blev iofs torr ändå då man inte fick smörja sig efteråt men ändå skönt att slippa Descutan tycker jag.
  Kram Monika

  • tiname@live.se

   Ja allt har gått jättebra! Ja, det var förvånande men det ligger nog något i det att tvål funkar lika bra som Descutan. Det kanske kommer några generella riktlinjer kring det framåt. Hoppas! Kram //Tina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *