Mina dagar

BADAT PÅ LÅNGHOLMEN…

Hemma igen efter en ännu en fantastisk varm och skön dag!
På förmiddagen tog vi bussen över Västerbron till Söder och gick över bron till Långholmen. Där finns ett litet bad som vi aldrig varit vid tidigare. Fantastiskt att det finns badplatser mitt inne i stan eller hur… Efter bron och när man passerat alla vackra båtar i kanalen viker man av till vänster och vips så är man över på andra sidan vid den lilla stranden. Man kan också gå igen hela fängelseområdet om man vill. Det är ju rätt intressant. Har bott där flera gånger för det är ju numer vandrarhem och hotell och om man vill kan man äta brunch där. Den har jag aldrig testat men deras frukost och mat i övrigt är riktgt bra.
Gissa om det var mycket folk här idag. Precis som Tofta en varm sommardag mitt i juli.

Här låg vi, precis nere vid vattnet. Det var redan mycket folk när vi kom men nästan alla låg uppe i gräset. Många tycker nog att det är jobbigt att ligga i sand men jag som är typ uppvuxen på sandstranden i Tofta har svårt att lägga mig på gräs. Hårt är det och så känns det som att man ligger hemma i trädgården och solar. Sand ska det va… då är man på stranden på riktigt! Men glada var vi för det för det var så galet varmt idag så jag hade inte klarat av att ligga någon annanstans än precis vid vattnet.

Jag är inte speciellt förtjust i glass men om till och med jag klämmer i mig en glass. Då är det riktigt varmt…
Nästan som på S:t Martins där flygen nästan nuddar vid badgästernas huvuden vid inflygningen till flygplatsen… Inga Boeings precis… vi fick hålla tillgodo med en ATR…

 Mitt emot badet på Långholmen ligger badet i Rålambshovsparken. Den får vi testa en annan dag.
Om det blev något bad för mig?… Nix, det var för kallt i vattnet men lite stänk på kroppen då och då var jag tvungen att fixa för att inte smälta bort. Men P badade så glatt…
Hoppas att ni också har haft en härligt somrig dag!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *