FIKONTRÄD PÅ PLATS…

Här är fikonträden som jag, tillsammans med en massa andra växter, släpade hem från blomsteraffären förra helgen. De är så fina där i vårt vardagsrum men jag vet inte om de kommer att klara att stå där i det soliga fönstret även om de gillar sol och värme. Det var ju det där med att de inte gillar att torka ut och jag har fullt upp nu med att ha koll på alla blommor och balkonglådor och att inget torkar upp i värmen. Men i morgon ska det tydligen bli kallt igen. 14 grader mitt på dagen… vilka kontraster.
Nu väntar en kortvecka och det passar mig väldigt bra. Jag känner mig lite krasslig faktiskt, blev lite förkyld i helgen men det har mest satt sig som krax i halsen med någon slags rethosta och så är jag så förbaskat trött. Det kan ju bero på att jag har sovit uruselt nu när det varit så varmt ute. I natt har vi sovit med våra fönster vidöppna hela natten men det gav ingen svalka alls. Vet inte hur många gånger jag var uppe för att dricka vatten och svalka mig lite. Jag vill ju ha kallt som bara den när jag sover så det här är en utmaning.
Nu ska jag kurera mig med allt vad jag har i krya på mig-väg här hemma och sen blir det tidigt i säng för mig.
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BADAT PÅ LÅNGHOLMEN…