Inredning

BARSTOLAR PÅ PLATS…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Åhléns och Ellos.

Som vi letat efter barstolar… och vi har egentligen inte vetat vad vi letat efter, bara att vi letat efter något som passar in på vår altan. När vi ser dom så vet vi… ungefär så har vi tänkt, och tills vi ser dom så får vi bara bara gå omkring och hålla ögonen öppna. Ungefär så… och vet ni… häromkvällen hittade Per stolarna med stort S! Nu, några dagar senare så landade de in här på vår altan och det blev precis som vi hade tänkt oss. Bra skit… som man säger!!!

Kvällen till ära hade jag på mig ett skönt set; byxor och top som jag tror är svårt att få tag på nu men den finns också som klänning så håll utkik HÄR så kanske ni hittar mitt set eller klänningen.

Barstolarna hittade vi på VIDA XL (inget samarbete) men vi spanade också in de HÄR som var ganska nära att få flytta hem hit till oss. Bra pris nu!

Här kommer det att bli ett skönt barhäng i sommar. Tänk ”Coctails & Dreams” precis som i den klassiska filmen Cocktail med Tom Cruise. Precis så…

Idag har vi varit på en utflykt så häng gärna med mig på Instagram (framförallt på stories) om ni vill veta mer om vad jag sysslar med mellan blogginläggen. Ni hittar mig på @tiname_insta.

Ha en fin helg!

KRAM!

6 Comments

 • Towe

  Men wow…dom ser faktiskt ut att vara beställda till just erat utekök 🙂
  Blev superbra!
  Ha en fortsatt fin sommar.

  /Towe i Karlstad

 • Helene

  Super fina passar perfekt in i stilen på er mysiga altan🧡
  Såg dina magiska bilder från er tripp på insta så härligt ni har det.
  Jag har varit jätte förkyld hela helgen så vi har hängt hemma och unnat oss god mat och lite bubbel i glasen (piggar ju alltid upp)
  Kram från Helene🌸

  • tiname@live.se

   Åhh tack! Ja vi är jättenöjda. Hoppas att du kryat på dig och mår bra igen. Bubbel är bra!!! Kram //Tina

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *