VI SKÅLADE MED MAMMA…

Posted on

För några veckor sedan skålade vi i bubbel tillsammans med min mamma. Det är nämligen så att hon har köpt en lägenhet i ett område där hon verkligen kan tänka sig att bo och det kommer att bli alldeles perfekt för henne. Det är inte långt ifrån där hon bor nu, hon har vänner som bor i samma hus och man kan till och se havet från hennes uteplats. Jag är så glad för hennes skull att hon vann den här budgivningen. Och vet ni… hon skötte allt helt på egen hand med hjälp av några stalltips från oss döttrar. Jag är så stolt över henne.

HÄR hittar ni hennes hus som ligger ute till försäljning nu. Mamma och pappa har bott där i nästan 35 år så det finns en del att göra interiört på huset men hon har gjort en besiktning och förutom några smågrejer som man kan behöva fixa till så sa besiktningsmannen att det är ett riktigt bra hus som är värt sitt värde. Det känns tryggt för mamma. Huset ligger på en populär adress, har en stor insynsskyddad trädgård, ligger på promenadavstånd från Visby innerstad och flera skolor ligger alldeles i närheten. Om 1,5 vecka är det dags för första visningen så igår var jag inne hos mamma och hjälpte henne att städa och röja lite.

En spännande resa för mamma men det kommer att bli så bra. Det hade varit tufft för henne att ratta runt huset på egen hand framöver.

Nu håller vi tummarna för att det kommer att finnas intresserade spekulanter.

Lycka till Mami!!!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
ON TOUR…