BEHIND HER EYES…

Posted on

Hej på er bloggvänner!

Här kommer ett tips på en serie på Netflix som jag tyckte var sjukt bra. Det är ingen thriller och inte heller en skräckfilm, snarare en kuslig och skrämmande historia med oväntade vändningar. Det finns inte en chans att man i förväg kan räkna ut hur det hela ska sluta. Det gillar jag! Jag såg alla avsnitt typ i ett sträck. Det gick inte att sluta när jag väl började se.

Jag har verkligen blivit helt besatt av olika serier och skulle gärna vilja ha några fler timmar på dygnet så att jag kan hinna med allt som jag vill titta på.

Ha en fortsatt fin dag. Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  mars 2, 2021

  Den var bra tycker jag med.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   mars 2, 2021

   Ja, visst är den 🙂 Kram //Tina

Previous
DET BLEV INTE RIKTIGT SOM JAG HADE TÄNKT….