BLÅ LAGUNEN…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M och Lindex.

Hej allesammans!

Jag tänkte att jag skulle visa er några bilder från ett ställe här på Gotland som vi sladdade förbi i helgen och som har blivit otroligt populärt de senaste åren. Det hade mulnat på lite när vi kom dit men ni får tänka er in i hur det kan vara här en solig och fin dag.

Blå Lagunen är ett gammalt kalkbrott som numer är vattenfyllt och ligger i Ar på norra Gotland. Vattnet är så vackert turkos och ligger mellan Bäste Träsk (Gotlands insjöar kallas något missvisande för träsk) och havet, och är absolut värt ett besök. Man kan hoppa från klippor (på egen risk) eller bada från mer barnvänliga platser. Det finns något för alla här.

Jag skulle vilja tipsa om att inte åka hit under absoluta högsäsong. Då brukar det bli parkeringskaos här så har ni möjlighet, åk hit i juni eller augusti i stället när det är lite lugnare med besökare här på ön.

Nu har vi landat in här i Tofta igen efter att ha varit hemma hos min fina syster och firat hennes födelsedag tillsammans med nära och kära. En mysig kväll med god mat och skönt altanhäng! Mammas snygga klänning finns HÄR och Therese snygga top finns HÄR.

Ha en fortsatt fin vecka!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Sari-Anne
  juni 15, 2021

  Blå Lagunen där har man badat flera gånger.
  Håller med om parkeringskaos 🥴

  Mysigt med altanhäng.

  Och vilken cykeltjej Du har blivit, wow 👏🏻💪🏻

  Ha en fortsatt mysig vecka 🌸
  Sari-Anne

  • tiname@live.se
   juni 15, 2021

   Ja, det är bäst att hålla sig därifrån under högsäsong men vackert är det! Eller hur, jag fattar inte själv att jag har börjat cykla. Så himla otippat verkligen. Tack detsamma önskar jag dig! Kram //Tina

Previous
MITT GNISVÄRD…