BLÅTT BLÅTT BLÅTT…

Hej alla ni som tittar in!
Hur glad blev inte jag när jag kom till jobbet i morse. En klarblå himmel, när såg man det senast? Det var så fint när vi kom ut mot Arlanda och dimman låg fortfarande kvar över åkrarna och fälten samtidigt som solen tittade fram. Magiskt! Visst känns livet lite roligare när solen skiner på en?
Något som är roligt är att när jag nu har kommit över traumat att min mobil helt plötsligt slutade att fungera så har jag investerat i en ny. Har velat länge fram och tillbaka men valet föll tillslut på en Iphone X. Det var framförallt kameran som lockade och jag ska nu försöka lära mig alla finesserna med den. Bilden här ovan tog jag i morse med mobilkameran och den funkar ju men jag kan säkert få den att bli ännu snyggare när jag lärt mig hur. Sen att det finns en massa andra finesser i mobilen som ansiktsigenkänning, virtuell hemknapp, svepfunktioner mm det är ju en bonus men nu har jag det viktigaste på plats. Har fullt sjå som ni förstår.
Ha en fin tisdagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Ekenäsliv
  november 14, 2018

  Ja så underbart, tror solen har visat sig på de flesta ställen i vårt avlånga land idag 🙂
  Har med en iphone xs, men har myyyyycket att lära mig, men kameran är väldigt bra tycker jag.
  Kram Anna

  • tiname@live.se
   november 15, 2018

   Visst var det skönt! Det behövde vi verkligen. Hittills är jag supernöjd, det är stor skillnad mot min gamla mobilkamera. Men jag inser att det finns massor att lära… Torsdagskramar till dig Anna <3

Previous
NÅGRA RESTAURANGTIPS I VISBY…