Mina dagar

NÅGRA RESTAURANGTIPS I VISBY…

Hej hallå!
Då har det hunnit att bli måndagskväll och jag tänkte bjuda på några tips till bra restauranger i Visby, om det nu skulle vara så att ni har vägarna förbi ön. Det är ju ovanligt krogtätt i Visby för att vara en så pass liten stad och många av dem är riktigt grymma. Det finns helt enkelt ett helt gäng med restauranger på liten yta som håller hög klass och är öppna året runt. 
Om man gillar fisk och skaldjur så måste man gå till Bakfickan som ligger på Stora Torget. Här är det litet, intimt och mysigt och om man inte vill äta på plats så kan man köpa med sig en massa delikatesser hem. Jösses vad mycket gott man har blivit serverad där under åren.
Om man vänder sig om, går över till andra hörnet av torget mot domkyrkan och är sugen på en riktigt god burgare så hittar man Brooklyn där på höger sida.  Alltså det vattnas i munnen bara jag tänker på det… 

Gillar man galetter, crêpes och torr fransk äppelcider så är det till Crêperiet på Wallers plats som man ska styra stegen. Eller Crëperie & Logi som det egentligen heter fast det säger vi aldrig. Numer finns denna restaurang även i Åre så är ni här eller där så måste ni gå dit. 
Det finns fler men de tar vi en annan gång.
Ja som ni märker så älskar jag att äta ute på restaurang. Vi lägger alldeles för mycket pengar på att äta ute kan jag krasst konstatera och på onsdag kväll ska vi prova en ny variant. Här runt hörnet där vi bor har man under flera år renoverat den gamla biografen Capitol som nyöppnat i år. Där kan man boka en soffa och se på film samtidigt som man äter mat och tar ett glas vin. A star is born ska vi se och som jag ser fram emot ondagen. Härlig kombo eller hur!
Men i kväll blir det ”The Bachelor” och ”Vår tid är nu” här hemma. Inte så illa det heller.
Ha en fin måndagskväll!
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *