Mode

BLOMMIGT ÄR MITT NYA…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Mango och Åhléns.

Hej på er!

Idag blev det en sväng in till Visby för att handla upp oss lite för några dagar framåt. Man vill inte gärna åka in dit för att göra ärenden just nu för det är sååååå mycket folk överallt men ibland måste man. Men nu är vi hemma igen efter att också ha sladdat förbi mina föräldrar för en lunch tillsammans med min moster med man och en av mina kusiner med familj. Så roligt att få träffa dem igen.

Den här klänningen i jersey blev valet idag och den är så himla skön. Väldigt förlåtande i passformen också. Den här sommarsäsongen verkar jag ha snöat in på färgglatt och blommigt vilket är otippat eftersom jag vanligtvis gillar enfärgade dova och mjuka färger. Nu verkar jag ha gått bananas!!!

HÄR hittar ni min klänning. HÄR hittar ni mina Birkenstock men jag är också sugen på ett par i den HÄR färgen. Den HÄR varianten är också väldigt populära i år.

Här på ön har det regnat idag. Vädret har varit väldigt svajigt den senaste veckan; typiskt varannan-dagsväder men nu verkar det som att det ska bli vackert igen i helgen, och i nästa vecka. Det gillar vi!

Ha en fortsatt fin fredagskväll!

KRAM!

5 Comments

 • E

  Skickade efter ett par big buckle men de passade inte mina fötter så de fick tyvärr åka tillbaka, så surt för de är verkligen snygga. Hårknuten var toppensnygg du får gärna berätta hur du gör för jag får aldrig till det. Så mysigt med livet på öjn! En vecka till sen är det semester för mig oxå!

  • tiname@live.se

   Så synd för de är ju så himla snygga… Hemligheten är att köpa en fusk-knut på CDON haha. Jag skulle aldrig få till en så snygg knut själv. De finns i flera olika nyanser och är ju ett bra trick att ta till när man har svårt att få till det själv. Ja vi njuter här på Gotland. Mer nu än någonsin! Kämpa på nu på upploppet och ha en jättefin semester när den kommer. Kram //Tina

 • Ulrica

  Men snygging där!! Jättehärlig klänning 🙂
  Jag försöker varje sommar att INTE gå bananas på blommigt men jag lyckas inte.. det är mönstrat som en godisskål i garderoben!!
  Din knut var superfin, så smart med sån fuskknut!
  KRAMAR

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *