MIN CYKELKOMPIS…

Posted on

Hej allesammans!

Idag fick Per äntligen ta en premiärtur med sin nya hoj. Igår hade vi så fullt upp så då hann vi inte ge oss ut men nu är premiären avklarad och det verkar som att han är supernöjd med sin första runda. Vi tog en sväng på en timme ungefär vilket motsvarar två mil och därefter var tanken att vi skulle gå ner till stranden en sväng men vi kom på en massa andra saker att göra; det var ju exempelvis viktigt att åka till Klintehamn för att köpa lite mat till kvällen för det ekade tomt i kylskåpet, en ny klänning skulle hämtas ut och sen blev det helt plötsligt trädgårdsvård. Otippat!

I år har vi massor av jordgubbar, hallon och smultron och nu kommer det också blåbär. Per grävde upp landet och planterade lite ikväll. I elfte timmen men kanske kommer det att komma upp något. Förra året så gjordes det en massa med vårt land efter konstens alla regler. Då kom det typ inget. I år växer det så det knakar och då har vi typ inte gjort något. Konstigt!

Vi har kommunalt avlopp här hos oss men vi har också en egen brunn. Vi vattnade på lite lätt från det egna vattnet så nu är grunden lagd i alla fall.

Idag har både Vendela och Jacob med familj kommit tillbaka till ön. Jiiippppieee!!! I nästa vecka kommer Johannes och Viktoria också. Jag älskar när vi alla är samlade här på ön på somrarna.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Ulrica
  juli 9, 2021

  Heja er, vad duktiga ni är :-). Per ser riktigt nöjd ut med sin nya racer!!
  Så mysigt att få njuta allesammans!
  KRAAAM

  • tiname@live.se
   juli 9, 2021

   Tack för hejja! Ja han är supernöjd… och jag med för nu får jag sällskap haha :-). Kram //Tina

 • Mamma C
  juli 9, 2021

  Det kanske blir lite strandhäng idag istället när allt är fixat.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   juli 9, 2021

   Tyvärr blev det inte det :-(. Det var regnigt idag så det fick bli en del ärenden på stan och ett besök hos mina föräldrar istället. Det gick ju bra det också! Kram //Tina

Previous
NU TAR VI IGEN DET VI FÖRLORAT DET SENASTE ÅRET…