BOKAT OCH KLART…

Posted on

Alltså… vilken konsertsommar det här kommer att bli för oss! Vi har sedan tidigare bokat biljetter till Viktor och Gustaf Noréns konsert på Grå Gåsen i Burgsvik och en konsert på Kneippbyn med Petter, Magnus Uggla och Miss Li. Nu har vi även köpt biljetter till Thomas Stenström och Moonica Mac som kommer att spela i ladan på Gåsemora på Fårö. Jag har väntat, väntat och väntat ihjäl mig på att det skulle komma ett besked om att Thomas Stenström skulle komma till ön och nu behöver jag inte vänta längre.

Så igår kväll bokade vi också boende på Fårö ett par nätter och det känns kul att ha även det att se fram emot.

Det börjar dra ihop sig till sommar nu för när vi kommer in i juni då är det sommar i min värld. I morgon åker vi tillbaka till Stockholm och stannar där en vecka. Jag har en del jobbgrejer att rassla av på plats och Per ska springa Sthlm Marathon nästa lördag men sen flyttar vi ner hit till Gotland för att stanna in i augusti någon gång. Den här tiden är den bästa på hela året… när man har en hel sommar framför sig!

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • mamma C
  maj 28, 2022

  Men så många bra artister ni har turen att se live på Ö:n.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   maj 29, 2022

   Ja det kommer att bli en fantastisk konsertsommar! Kram //Tina

 • Monika
  maj 28, 2022

  Tyckte senaste omgången av “Så mycket bättre” var riktigt bra, så många bra artister. Gillar Viktor o Gustav jättemycket och de var så bra i programmet. Monica Mac var en ny bekantskap för mig, också så bra. Miss Li har varit en favorit sen första gången jag hörde henne. Thomas Stenström är däremot inte min cup of Tea och i programmet ovan satt han mest vid bordsänden och såg sur och tråkig ut.
  Ja mycket trevligt med många bra artister har ni att se fram emot.
  Kram Monika

  • tiname@live.se
   maj 29, 2022

   Ja det kommer att bli en härlig konsertsommar! Jag tycker tvärtom mot dig… Jag tycker Thomas Stenström är en fantastisk ödmjuk och grym musiker. Hans låtar berör mig verkligen och jag ser så mycket fram emot hans konsert på Gåsemora i sommar. Kram //Tina

 • Birgittha
  maj 28, 2022

  Vilka artister!!😀

  • tiname@live.se
   maj 29, 2022

   Eller hur! Det kommer att bli en magisk konsertsommar! Kram //Tina

Previous
MINGEL PÅ VERKSTAN…