Allmänt,  Inredning

MINGEL PÅ VERKSTAN…

Igår kväll var jag inbjuden till ett mingel med bubbel på Verkstan – the social life. Verkstan finns i Visby, Ljugarn, Tofta, Ihre, Åre och i Höganäs och drivs av fem driftiga tjejer. Två av tjejerna var med och startade upp Granit en gång i tiden och alla har gedigen erfarenhet och ett grymt driv. I butiken kan man hitta allt från kläder till inredning. Ett grymt koncept!

Men först blev jag bjuden på champagne hemma hos min fina kompis Lena på deras magiska balkong med utsikt över Östersjön.

Vi mötte sen upp en annan härlig kompis, Linda, och gled in i butiken.

Lindas klänning kommer för övrigt från butiken. Så snygg!

Så galet mycket fint… man vill ha typ allt!

Vilka stjärnor!

Vi fick fina presenter! Och jag hittade cocktailglas som också fick följa med mig hem.

Kvällen avrundade vi på en av våra favoritkrogar G:a Masters där Per mötte upp. Han hade varit på bio och sett Top Gun med Lilly och den verkar ha varit riktigt bra.

Idag har vi varit iväg på en liten utflykt som jag återkommer om i ett annat inlägg. Mot kvällen kom min mamma och min syster med sin man och överraskade Per med bubbel och presenter. Vi har haft en härlig dag helt enkelt!

Ha en fin kväll!

KRAM!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *