Mina dagar

BREAKFAST WITH A VIEW…

Här sitter vi och äter frukost om morgnarna. Inte så illa va! Så ljuvligt att få starta dagen med en riktigt bra frukost med en utsikt to die for… Vi är ju uppe med tuppen; till och med innan barfamiljerna och pensionärerna är på plats och vid den tiden är det så lugnt och skönt.
I övrigt har det varit lite rörigt idag. P kände sig ff risig i morse och begav sig till läkarstationen där det blev värsta pådraget med lungröntgen, syrgas och medicin intravenöst. Till slut fick han åka tillbaka hit till hotellet med en påse piller med en order om att komma tillbaka två dagar framåt för att få syrgas. Något oklart varför… men det är bra att de tar väl hand om honom, min darling.
På förekommen anledning så blev det poolhäng här vid hotellet idag och det funkade bra det också. Snyggt och fräscht och gott om solstolar. Det gillar vi! I kväll blir det grill på top roof här på hotellet. Inga vådliga promenader som vi var ute på igår kväll med en uppskrapad handled som resultat men det är en annan  historia ha ha…
Ha en fin måndagskväll!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *