Idag, efter ytterligare en härlig dag på Anfistranden, sladdade vi förbi hotellets poolbar. Snyggt och perfekt läge ovanför havet men drinkarna får de nog jobba lite på… jag tog en Margarita och den var så mycket tequila i så tungan krullade sig… men det var stora glas så vi fick valuta för pengarna i alla fall… känner jag…
Dagarna rullar på här på Gran Canaria trots sjukdomar. P har idag blivit utskriven från sjukhuset där han har fått tillbringa ett par timmar varje morgon för syrgasbehandling. Men trots det så har vi ändå kunnat njuta av att ha semester mellan varven. Vi, eller i alla fall jag, har kunnat hänga vid poolen eller vid stranden om dagarna men vi har inte kunnat gjort de där utflykterna som vi hade tänkt vilket är lite synd men vi får ta det nästa gång. I förrgår åt vi middag här på hotellets restaurang 222°SW Bar & Grill vilket var en riktig höjdare. Där ska vi försöka att få bord även på fredag tänkte vi. Riktigt bra restaurang rakt igenom! I går kväll var vi på Maroa Club de Mar och åt middag och den kan jag också rekommendera. Lite knepigt att få bord så det är bra att boka i förväg. I kväll ska vi ta oss ner till hamnen för att äta på någon av de restauranger som vi har hört talas om som serverar riktgt bra fisk. 
I morgon och på fredag ska det tyvärr bli sämre väder så det är nog kanske färdigsolat för vår del nu men vi har haft sol och fint sen vi kom i lördags så det är ju helt klart godkänt. 
Nu är det dags för kvällspiffet!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
BREAKFAST WITH A VIEW…