Mina dagar

BROAR OCH BÅTAR HELA DAGEN LÅNG…

Här hamnade vi lite ofrivilligt efter att vi checkat ut från hotellet för att bege oss ner till Malmö. Vi skulle bara ta en liten tripp ner till vattnet för att kolla på Ölandsbron och helt plötsligt var vi visst Ölandsbron och på väg till Öland ha ha… Nu är ju inte den så lång så turen fram och tillbaka gick rätt snabbt. Fint väder och fin utsikt var det också. 

Efter några timmar körde vi förbi Turning Torso och vidare upp på nästa bro; Öresundsbron.

Och där körde vi ner under vattnet… för att på andra sidan komma upp i Köpenhamn.
Efter att vi kört av av färjan mellan Rödby-Puttgarden så klev vi på nästa pråm. Pappan i familjen var allra gladast över att få stanna till här :-).

Vinprovningen på pråmen går inte av för hackor!

Barnen tyckte det var aptråkigt på Border Shop vilket inte är så konstigt. Inte ens godisavdelningen lockade. De ville bara komma fram till sina kusiner så fort som möjligt.

Efter en liiiiiten felkörning så kom vi äntligen fram till ett regnigt Wohltorf som ligger strax utanför Hamburg. Vi har haft fint resväder nästan hela vägen så en liten regnsskur mot slutet fick vi väl leva med.
Glada kusiner hann att mysa lite med varandra innan det var dags att hoppa i säng. Vi somnade rätt ovaggade kan jag säga.
KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *