Mina dagar

SALONGEN FÖR OSS SJÄLVA…

 Så kom vi då äntligen iväg. Herre jösses vad det har blåst på vår ö det senaste dygnet. Det har inte funnits en väderprognos som har haft rätt; ena stunden stod det att det skulle vara typ storm och i den andra strålande sol och ingen vind. Idag lugnade det ner sig men det var rätt stormigt ute på havet ännu när vi åkte iväg. Som tur var så gungade det inte så mycket och efter tre timmar var vi framme i Oskarshamn. Jag somnade så gott i min vilfåtölj och ips vips var vi framme. 
Idag var det inte många själar som åkte med färjan till Oskarshamn. Vi hade hela aktersalongen för oss själva. Det händer nästan aldrig…
Nu är vi framme i Kalmar och i natt bor vi på Calmar Stadshotel. Det blir nog för första och sista gången. Jag vet inte när jag bodde på ett så slitet hotell sist. Jag är kanske för kräsen  men jag tycker verkligen inte att det här är ett fräscht hotell. Vi hade tänkt att boka ett rum på Packhuset men tyvärr var det fullt i natt :-(. Nåja vi skall ju bara sova här…

Hotellrestaurangen är en sportbar och de är tydligen specialiserade på öl och whiskey. Vi beställde in vitlöksbröd och varsin plocktallrik. Det var ok.

Småtjejerna har nu somnat i sina sängar och nu skall vi vuxna också Zzzz… Är så trött och vi behöver sova nu för vi har ju några mil att avverka i morgon.
Sov gott!
KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *