BRUNCH OCH EN LITEN TIGGARE…

Idag blev det tidig hemfärd från landet för att åka in till stan och möta upp alla våra fina ungdomar hemma i huset… nästan alla i alla fall… vår älskade Johannes saknades ju :-(. 
Hur som helst så dukades bordet upp med äggröra, bacon, smoothies, färskt bröd, frukter, olika sorters skinkor, korvar, grönsaker, marmelader, the, kaffe, juicer och bubbel så klart. Jag älskar brunch och att få sitta länge och njuta. 
Under bordet hade vi den här lille tiggaren som hoppades på att något gott skulle trilla ner så att han kunde få sig en liten mumsbit. Fina busiga lilla Hasse.
Nu har Jacob och Linda rest tillbaka till Stockholm, Vendela och Hasse gått hem till sitt och småtjejerna åkt hem till sin mamma så nu är det tyst och tomt i huset igen. Kontraster! Ute börjar det bli mörkt fast klockan bara är strax efter 16 och jag har börjat bläddra i årets julmagasin. För några dagar sedan kändes det helt galet att tänka på jul men nu har jag kickat igång och ser fram emot att få adventspynta så småningom.
Men nu skall vi ha en skön söndagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

No Comments Yet.

Previous
HEJ LÖRDAG…