BRUNCH PÅ FOTOGRAFISKA…

Hej hej!
Något vi älskar så är det att besöka Fotografiska och titta vad vi fick i julklapp av Johannes och Vendela. Brunch på Fotografiska. Alltså… jag vet inte om jag är gladast för själva presenten eller det faktum att barnen, eller ungdomarna som det faktiskt är numer väljer att ge bort en present som innebär att de vill göra något tillsammans med oss. Jag blir alldeles rusig bara jag tänker på det. Att få umgås med våra ungar är det absolut bästa som finns och att då få en sådan här present… ja vad säger man. Det är ju bara så himla fint!
Sen är ju själva Fotografiska och restaurangen en upplevelse i sig och nu var det faktiskt ett tag sedan vi var där så det ska bli så spännande och se vad som visas den här våren.
Så var den här veckan till ända och den har känts sååå lång. Men det har varit en rolig vecka. Vi har skrattat så mycket på jobbet och vi i teamet har kunnat jobbat mer tillsammans vilket inte är så vanligt annars. Vi är vanligtvis rätt ofta ute på vift på de olika flygplatserna och ses inte alltid så frekvent i veckorna men de som är på plats på Arlanda försöker alltid mötas för att äta gemensam lunch. Och den här veckan har vi haft möjlighet att sammanstråla mer än vanligt. Bästa gänget!
Men nu är det freeeeedag och nu väntar en härlig helg med lite planerade aktiviteter på agendan.
Ha en fin fredagskväll!
KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Sabelhagens Olivlund
  januari 11, 2019

  Vilken jättefin julklapp! Skulle gärna besöka fotografiska någongång. Är lite sugen på att besöka Sthlm igen, det var några år sedan nu.
  Ha en fin helg
  Kram Maria

  • tiname@live.se
   januari 12, 2019

   Ja, det värmer verkligen i mammahjärtat! Fotografiska är fantastiskt. Jag har varit där många gånger men tröttnar aldrig. Välkommen till Stockholm! Tack detsamma. Kramar //Tina

 • Mamma C
  januari 11, 2019

  Så fin julklapp.
  Kram Carin

Previous
MAJKEN ÄLSKAR SIN KANIN FRÅN MAILEG…