BUBBEL- OCH PASTAKVÄLL MED NÄRA OCH KÄRA…

Posted on

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Ellos.

Hej!

Igår mot kvällen poppade vi upp lite bubbel och skålade med Johannes, Jacob och Linda innan vi gick loss på pastamiddagen. Älskade fina familj. Utan dem vore jag bara en liten lort… Så här i Covid-tider så är det bara det här gänget som vi hänger med. Allt annat socialt är satt på hold och så får det vara.

Våra champagnekupor är inköpta på Kustnära i Visby. HÄR och HÄR hittar ni kupor i liknande stil till kraftigt nedsatt pris just nu. Den sista finns även med guldkant.

HÄR hittar ni skålarna som vi brukar fylla med snacks. De finns i massor olika färger.

Majken hon kom på tricket att blåsa utåt igår och jag vet inte vad vi tänkte på när vi köpte den här tutan till henne… det krävdes lite list att gömma undan den när hon fått tutat på ett tag. Och Loa han bygger och bygger och pysslar med både det ena och det andra. Man vill ju bara krama och pussa på dem hela tiden och det är så tråkigt att man inte kan det just nu.

Receptet på den här pastarätten med lövbiff, sparris och spenat har jag lagt ut tidigare här på bloggen. HÄR finns receptet. Bilderna verkar inte funka så det måste jag kolla på men själva texten finns där. Enkelt som vanligt när jag lagar något…

HÄR hittar ni en supersnygg pastaskål. Den vill jag ha!!!

Nu ska vi gå ut i det vackra vädret och fixa några ärenden. Ha en fin söndag!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 Comments
 • Mamma C
  april 27, 2020

  Vilken härlig och mysig dag.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   april 27, 2020

   Ja, dessa dagar lever man länge på <3. Kram //Tina

 • Anna-K
  april 29, 2020

  OJ ,,,,,,å mysigt att träffa familjen, Vi vågar inte träffa våra barn barnbarn ännu . Vi följer råden vågar inte ta risker . Men nu bor ju sonens familj i Stockholm (det gör inte vi) så vi får vänta ett tag till . Vi håller oss till vårt län ännu. annars får vi onda ögat . Men man längtar så man nästan blir sjuk . Hoppas det inte håller på tills barnbarnen tar studenten :)))

  • tiname@live.se
   april 29, 2020

   Ja, det var mysigt. Vi försöker också följa alla råd så gott vi bara kan och vi umgås bara med två av våra barn som bor nära. I övrigt ligger allt socialt nere. Jag förstår känslan av att hålla sig inom sitt län. Det är inte lätt och många saker att ta hänsyn till. Vårt beslut att resa till Gotland har på ett sätt varit väldigt lätt eftersom vi har så många saker att väga in men det är klart att det inte känns helt bekvämt vad gäller tolkning av vad som är nödvändiga resor och tonen kring resandet överlag. Hoppas att det vänder snart… Kramar och tack för din kommentar. Kram //Tina

 • Ulrica
  maj 2, 2020

  Åh så mysigt med nära och kära <3.
  Jag lovar att titta på det där med bilderna.. tror att det kan behövas lite manuellt arbete där, men låt mig kolla först.
  Miss you!!
  Kram Ulrica

  • tiname@live.se
   maj 2, 2020

   Det bästa! Åhh tack, jag springer på lite småsaker hit och dit men vi tar det när det har lugnat ner sig för dig. Men först ska du se till att bli frisk! Kramar till dig vännen <3 //Tina

Previous
EN LITEN TUR TILL ZETAS…