CAFÉ KUBANEN…

Hej Hej!

I helgen sladdade vi förbi Café Kubanen som ligger i Västerhejde på vägen ut till Tofta om man åker från Visby. Det är skyltat från båda håll så det är lätt att hitta. Vi har kört förbi här massor av gånger under sommaren men det har aldrig blivit av att vi har stannat till här men nu var det dags. Och vilket mysigt ställe… en gammal bilverkstad som nu är omgjord till en mysig kombo av ett fik och en enklare restaurang. Vill man ta sig “ett glas” så är det också möjligt.

Här kan man äta olika typer av rätter eller ta en fika, med en kubansk touche.

Och kubanen själv han var en riktigt trevlig prick som på ett härligt sätt berättade om hur de hade byggt om den gamla verkstaden till vad den är nu idag. Hit kommer vi definitivt åka fler gånger framöver.

Nu har jag rundat av den här jobbdagen och ska strax ta bussen in till Visby för att äta middag med den fin kompis. Per är redan inne “i stan” för att spela dubbelpass i padel; första passet med kompisar och sen ett pass med Philippa och Lilly. Vissa kör på träningsspåret och vissa kör på susochdus-spåret haha. Fast vi har faktiskt varit ute på en power walk idag så jag har i alla fall rört på mig. Bra ändå!

Ha en fin måndagskväll!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 Comments
 • Mamma C
  oktober 18, 2021

  Vilket coolt ställe det verkade att vara.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 19, 2021

   Ja, det är verkligen ett favoritställe! Kram //Tina

 • Marie
  oktober 18, 2021

  Bor barnen på Gotland året runt?

  • tiname@live.se
   oktober 19, 2021

   Tre av barnen bor i Stockholm och två bor på Gotland. Och vi åker emellan. Kram //Tina

Previous
ROSÉPEPPARKVISTAR PÅ BORDET…