EN MYSIG MÅNDAGSKVÄLL I VISBY…

Inlägget innehåller reklamlänkar till Miinto, Lindex och Åhléns.

Hello!

Här på Bakfickan fick jag hänga med en fin vän i går kväll; den klassiska lilla fiskrestaurangen på Stora Torget som alltid levererar. Jag hade ju siktat in mig på en Moules frites redan innan men vad händer då… jo, den har precis tagit slut. Blev så besviken men det vara att snabbt kasta sig upp i sadeln igen och tänka om.

Linda har varit min frisör under många år men nu har hon och “Gullan” på Salong Inside i Vasastan delad vårdnad om mig eftersom jag ibland är här och ibland där. Så grymt att få ha dessa stjärnor som fixar med mitt hår som är rätt skört och som alltid tenderar att vilja ta en kycklinggul nyans vilket jag inte uppskattar. Fin tjej, hon den där Linda och jag tokgillar att umgås med henne.

Lindas superfina kaftanklänning hittar ni HÄR och HÄR finns en budgetvariant som jag klickat hem. HÄR finns en annan på rea som jag skulle kunna tänka mig. Det finns inte så många storlekar att välja på men kan kanske finnas kvar i butik.

Det fick bli en fisksoppa istället för mig och det funkade ju det också även om jag fick tänka om just i går kväll. Bakfickan är litet, intimt och mysigt och gillar man fisk och skaldjur så är det hit man ska gå.

Ikväll skulle vi egentligen varit på vardagsmiddag hos fina vänner men det blev tyvärr inställt så vi fick en kväll här hemma istället. Men vi gillar ju hemmahäng också så det får bli Bachelorrace ikväll istället för bortamiddag.

Vi hörs!

KRAM!

What do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 Comments
 • Mamma C
  oktober 19, 2021

  Såg ut som ett mysigt litet ställe ni var på.
  Vilken lyx att ha bästa frissan både på fastlandet och på ön.
  Kram Carin

  • tiname@live.se
   oktober 20, 2021

   Ja Bakfickan är riktigt mysigt! Att ha en bra frisör betyder så mycket! Kram //Tina

Previous
CAFÉ KUBANEN…