Allmänt

CHILL OUT PÅ AXELSRO…

I lördags var vi bjudna till fina vänner som bor i ett magiskt hus med utsikt över havet på Axelsro strax söder om Visby. De bjöd in till ett chill out-mingel som inte gick av för hackor. Hela deras trädgård fylldes av härliga, glada och sköna människor och stämningen var på topp från eftermiddag till natt. Här kommer ett litet bildregn från den soliga och varma junikvällen.

De bjöd så generöst på mat och dryck och maten bestod av handgjorda nepalesiska dumplings från Sundars Momo.

Sundar själv! Så glad och trevlig.

Är ni på Gotland och vill äta fantastiska dumplings så gå in på Sundars hemsida och kolla upp vart han håller till. Magiskt goda!

Vi satt sen ute hela kvällen långt in på natten och vilket fint sommarminne det här blev! I söndags var det inte lika fint väder. Det spöregnade hela dagen och åskan mullrade i bakgrunden hela eftermiddagen. En lugn och skön dag och jag låg mest i soffan och läste bok.

Nu är vi inne i juli och jag har tre jobbdagar kvar innan jag går på semester. Fem veckor ska jag slå till med i år minsann vilket känns väldigt lyxigt. Nu är sommaren verkligen här på riktigt och jag ska njuta av varje sekund!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *