Allmänt

EN HELT VANLIG MÅNDAG I VISBY…

Tänk om alla måndagar var som i måndags när vi var hembjudna till fina vänner tillsammans med ett stort gäng vänner och bekanta; då skulle man ju aldrig behöva ha söndagsångest. För tre år sedan flyttade de in i sin nya lya som ligger precis utanför Visby ringmur med en vidunderlig utsikt. Nere till vänster ser de Sveriges vackraste belägna sjukhus och här kan de se färjor och båtar komma och gå. Nu ville de fira sitt tre-årsjubileum med en mysig AW och såklart ville vi vara med och fira.

Men först mötte vi upp vänner på ett glas vid Krönet som har den bästa utsikten i ”stada”…

… för att sen landa in hos Lena och hennes man där det inte vilade några ledsamheter. Vilken härlig kväll det blev med ett helt gäng glada och sköna människor.

Jag var färgglad kvällen till ära!

Vid 22-snåret rullade vi hem till Tofta igen efter en mysig kväll med alla människor som jag tycker så mycket om! Jag är så tacksam för att de finns i mitt liv.

Igår kväll skulle vi egentligen ha varit på en invigning av en ny inredningsbutik men jag fick migrän för jag vet inte vilken gång i ordningen den här våren och Per kände sig vissen så vi fick lämna återbud tyvärr. Så tråkigt men vi kan ju sladda förbi en annan dag tänker jag.

Upploppet nu… två jobbdagar kvar sen checkar jag ut. Eller inte helt och hållet föstås. Är man ansvarig för en verksamhet så är man ju tillgänglig hela tiden om något skulle hända men det har jag inga problem med. Men bara att slippa ställa klockan varje morgon… ljuvligt!

Vi hörs!

KRAM!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *